+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: AquaPure 1400 Error Codes 172 181

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bucks Co. Pa.
    Posts
    1

    Default AquaPure 1400 Error Codes 172 181

    My Aquapure 1400 (4th summer) has service codes 172,181. Cleaned sensors with scrubbie pad and tested board with 1 number different than what they should be. Do I replace the front board or the sensor. All pool water parameters are within acceptable specs. Any help?

  2. #2
    PoolDoc's Avatar
    PoolDoc is offline Administrator Quark Inspector PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chattanooga, TN
    Posts
    14,223

    Default Re: AquaPure 1400 Error Codes 172 181

    It appears that you can download a manual, here:
    http://www.zodiacpoolsystems.com/Pro.../H0325600.ashx

    The codes listed are:
    172 - Flow Sensor service condition or flow sensor is unplugged. Contact a pool professional.
    181 - Flow sensor temperature sensor failure. (Generates 172 code - flow sensor service) )
    Sounds like you need a sensor.

  3. #3
    PoolDoc's Avatar
    PoolDoc is offline Administrator Quark Inspector PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars PoolDoc 5 stars
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chattanooga, TN
    Posts
    14,223

    Default Re: AquaPure 1400 Error Codes 172 181

    Sorry -- just moved the thread to the correct location. -ben

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Jandy AquaPure 1400 trouble shooting help
    By LGRIS in forum Salt Generators (SWCG) & other Chlorine Feeders
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2012, 04:24 PM
  2. Jandy aquapure 1400 service codes 120-121
    By Tomfinch in forum Pool Equipment & Operations
    Replies: 1
    Last Post: 04-30-2012, 06:20 AM
  3. Aquapure 1400 maintainence
    By newmaac in forum Salt Generators (SWCG) & other Chlorine Feeders
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2011, 09:07 PM
  4. AquaPure 1400 issues
    By Fhelfrich in forum Salt Generators (SWCG) & other Chlorine Feeders
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2011, 06:31 PM
  5. Jandy AquaPure 1400
    By dsikes in forum Salt Generators (SWCG) & other Chlorine Feeders
    Replies: 6
    Last Post: 04-13-2006, 08:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts